Ondersteboven van doodles

Welkom op de website van Upsidedown Labradoodles in Zeewolde! Wij heten niet voor niets Upsidedown! Want wij doen het anders. Bewust en kleinschalig met een holistische aanpak kan dat? Volgens ons wel. Meer over onze werkwijze en visie vind je op deze website. 

De grondleggers van ons programma zijn geïmporteerd uit Australië, Amerika, Canada en Europa. 

Australian labradoodles zijn heerlijke honden, intuïtief, zachtaardig en vriendelijk van karakter. De vijf verschillende rassen waaruit deze doodles gefokt zijn hebben allemaal hun verschillende raseigenschappen ingebracht. Deze bijzondere honden kunnen daarom ook verschillen in vitaliteit, karakter en vocale aanwezigheid.

Doodles hebben een heerlijke, zachte krullende vacht, die anders verhaart dan bij andere hondenrassen. Dit levert voordeel op voor mensen die kampen met een hondenallergie. Natuurlijk is de Australian labradoodle pup ook ''gewoon'' een pup, die net als andere honden de juiste begeleiding, stimulans en een veilige omgeving nodig heeft om uit te kunnen groeien tot een evenwichtige huisgenoot. Wij hopen met ons duurzame en kleinschalige fokprogramma, maar ook door onze begeleiding voor, tijdens en na de komst van uw nieuwe huisgenoot ertoe bij te kunnen dragen dat u blij bent met de hond maar de hond ook gelukkig wordt met u!

Wij zijn niet alleen een "'groene"' Australian labradoodle-fokker, maar we hebben ook de ervaring en professionele kennis in huis voor de begeleiding van pup en eigenaar. Om dat te kunnen doen volgen we diverse cursussen en seminars om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van gezonde voeding, vaccinaties op maat, gedrag en begeleiding. Daarom zijn wij lid van de Internationale vereniging PDTE, Pet Dog trainers Europe waarin wij met de omgang van onze honden dezelfde diervriendelijke filosofie uitdragen.

 

Samen met Sherlock in de Polder organiseren wij diverse cursussen en workshops. Het anders leren spelen door middel van snuffel(kleed) en zoekspelletjes, geuren herkennen, natuurlijke behendigheid. Op deze manier gebruik je de nieuwsgierigheid van de hond en leer je (kalmerende) signalen herkennen. Wat resulteert in een geweldige band met je hond, veel meer rust thuis en een stabiele en zelfverzekerd maatje. 

Omdat we het ook belangrijk vinden aangesloten te zijn bij een rasvereniging hebben wij gekozen voor Wala, een Internationale vereniging waarbij transparantie en innovaties op het gebied van gezondheid en gedrag bovenaan staan! 

Upsidedown WALA Logo-0319-00530.png
Upsidedown Australian Labradoodles

 

Inschrijving KvK 51916677

D.M Koelewijn

Contact :

email    : labradoodle@live.nl

Tel: 036 5225005

Pippa

Red Fleece Australian Labradoodle