Onze huisgenoten

Onze Ella, Ella Bella of Ella ballerina genoemd, want zij danst door het leven! Ella is de dochter van Bliss die deel uitmaakt van ons (doodle) gezin. Ze is een van de liefste, rustigste en zachtaardigste doodles die ik ken. Haar moeder gemstone Bliss hebben wij geïmporteerd uit Canada. Zij is geselecteerd op haar bijzondere karakter waarvan vele honden uit deze lijnen voor therapie doeleinden zijn ingezet. Onze Ella is het resultaat van het eerste nestje van Bliss met Rivermist Gabriel. Een fantastische combinatie waarvan we Ella en haar zus Bo in het programma hebben gehouden. Ella woont net als Puck en Pilou bij ons en zus Bo heeft het reuze naar haar zin bij haar gastgezin familie" in Zeewolde.  De combinatie van Bliss met Gabe heeft allemaal hele zachtaardige en lieve honden gegeven dus daar zijn we erg blij mee. Je ziet het karakter en de bedoeling van de originele Australian labradoodle/Rutland Manor lijnen hier duidelijk in terug. 

Puck is onze miniature meisje van Oria & Snoopy. En wat een liefje is het! Alle pups van Oria zijn net als Oortje zelf heel zachtaardig van aard.  En Puckje was vanaf de geboorte mijn favorietje. Ze kon (en kan) zich heerlijk op schoot vleien en haar kopje tegen mijn schouder aan...genieten...Spelen kan ze als de beste en ze is ook razendsnel!

Puck heeft naast een lief karakter een hele losse open fleece vacht. iedereen die haar tegenkomt is gecharmeerd van dit kleine Disney Doodletje :-) 

Pilou is onze benjamin en de dochter van Puck en Fynn waar we geen afstand van konden doen. Twee handen op een buikje. En wat een schatje is het. Zo een zachtaardig meisje hebben wij zelden gezien. lief voor iedereen, dol op kinderen en knuffelen. Samen met Puck kan ze heerlijk spelen en achter elkaar aanrennen in onze grote bostuin in Sauerland. het is gewoon een genot ernaar te kijken. Ze slaapt het liefst op bed en heeft zichzelf gepromoveerd tot Eelco's hoofdkussen. Hij noemt het ook wel eens, mijn pruik. Nou ja, als je haar maar goed zit! Pilou betekent klein wolfje in het frans, en het past haar heel erg goed. Net als wolvenkinderen heeft ze spelen tot kunst verheven.

Charlotte Chopin is onze Benjamin van Puck & Jack. net als ons andere Puckie is het een onweerstaanbaar meisje. Het zijn echt bijzondere kinders dat is een feit. Charlotte Chopin is zo genoemd omdat ze als kleine pup het geweldig vond om  geluid te krijgen uit een speelgoedpiano. met twee pootjes tegelijkertijd, hoe slim is dat? Charlotte of Sam zoals ze genoemd wordt is een kleine maar prachtig gebouwd doodletje van 9 kilo en ze wordt werkelijk op handen gedragen bij haar gastgezin in Winterswijk. We kijken enorm uit naar mini Puckjes in de toekomst!


 

Ella bella
Ella bella

Upsidedown Ella

press to zoom
lieve Ella
lieve Ella

Australian labradoodle

press to zoom
Pilou en Charlotte
Pilou en Charlotte

Australian labradoodle

press to zoom
puckje-9-weken
puckje-9-weken

Kleine Puckje

press to zoom
Lieve Puck
Lieve Puck
press to zoom
Charlotte Chopin
Charlotte Chopin

Puck & Jack darling daughter

press to zoom
1/1