top of page

Onze huisgenoten

Met pensioen:

 

Upsidedown Puck is de mamma van Pilou en Charlotte en de oma van Trix! Puck is na twee nestjes met pensioen en blijft uiteraard bij ons wonen voor haar Golden years. En wat een liefje is het! Puckje was vanaf de geboorte mijn favorietje. Ze kon (en kan) zich heerlijk op schoot vleien en haar kopje tegen mijn schouder aan... genieten... Spelen kan ze als de beste en ze is ook razendsnel! Puck heeft naast een lief karakter ook de looks. Iedereen die haar tegenkomt is gecharmeerd van dit kleine Disney Doodletje :-)

WALA 00011488

Upsidedown Ella is inmiddels ook al langer met pensioen. Ze is een van de liefste, rustigste en zachtaardigste doodles die ik ken Haar moeder Gemstone Bliss hebben wij geïmporteerd uit Canada. Zij is geselecteerd op haar bijzondere karakter waarvan vele honden uit deze lijnen voor therapie doeleinden zijn ingezet. 

WALA00011483

De Toekomst:

Upsidedown Charlotte Chopin aka Sam is onze Benjamin van Puck & Jack. net als ons andere Puckie is het een onweerstaanbaar meisje. Het zijn echt bijzondere kinders dat is een feit. Charlotte Chopin is zo genoemd omdat ze als kleine pup het geweldig vond om geluid te krijgen uit een speelgoedpiano. met twee pootjes tegelijkertijd, hoe slim is dat? Charlotte of Sam, zoals ze genoemd wordt, is een kleine maar prachtig gebouwd, doodletje van 9 kilo en ze wordt werkelijk op handen gedragen bij haar gastgezin in Winterswijk. We kijken enorm uit naar mini Puckjes in de toekomst!

WALA 00076084

Upsidedown Fabolous Frida (Frietje of Friedel als koosnaam) Uit het nestje van Ella en Monty in 2021 hebben wij een meisje aangehouden. Tegen de tijd dat zij zijn opgegroeid wordt zij eerst uitgebreid getest. Haar vader is Upsidedown Monty (ook al met pensioen) en zijn vader en moeder zijn ook geïmporteerd uit Amerika. In Frida zie je het karakter en de bedoeling van de originele Australian labradoodle lijnen hier duidelijk in terug. Met de pups van Charlotte is ze heel voorzichtig en doet haar uiterste best om met ze te sopelen. Dus we zijn zeer benieuwd naar haar eigen pupjes in de toekomst. Geen twijfel aan dat ze een fantastische moeder zal zijn. Maar voorlopig is ze nog een vrolijke speelse clown hier in het hondengezin! De kelur van Frida is bijzonder mooi en diep donkerbruin. De echte kleur chocolate. En wie is nu niet dol op chocola!

WALA00077732

Ondersteboven Clementine aka Trix!

Trix is de benjamin van het stel. Zij is geboren op 10 januari 2022 samen meyt 5 broertjes en zusjes en hun allerliefste moder Charlotte Chopin en vader Duke. Het was moeilijk kiezen, maar uiteindelijk heeft haar prettige karakter de doorslag gegeven. Tris heeft het beste van haar vader en moeder en dat is mooi om te zien. Het zachte en gevoelige karakter van Sam en het speelse en evenwicht van haar vader. Trix doet alles op haar manier. Ze blaft niet , wat ik heel prettig vind. Maar gaat rustig zitten om alles in zich op te nemen als ze iets spannend vind. Daarna geeft ze aan dat we weer verder kunnen lopen tijdens de wandeling. Buikblaffen doet ze wel tijdens het spel, vooral met Frida is het dolle pret met deze twee. Ze kan heerlijk spelen, heel hard rennen en komt weer terug om de andere hond uit te nodigen voor spel. Een plezier om naar te kijken. Ze heeft een prachtige apricot-rode vacht met zijdezachte krullen. Oranje Boven voor Trix!

WALA00092939


 

bottom of page