top of page

Onze huisgenoten

Upsidedown Puck is ode moeder van Pilou en Charlotte. Puck is na twee nestjes met pensioen en blijft uiteraard bij ons wonen voor haar Goldfen years. En wat een liefje is het! Alle pups van Oria zijn net als Oortje zelf heel zachtaardig van aard.  En Puckje was vanaf de geboorte mijn favorietje. Ze kon (en kan) zich heerlijk op schoot vleien en haar kopje tegen mijn schouder aan...genieten...Spelen kan ze als de beste en ze is ook razendsnel!

Puck heeft naast een lief karakter een hele losse open fleece vacht. iedereen die haar tegenkomt is gecharmeerd van dit kleine Disney Doodletje :-) 

WALA 00011488

 

Upsidedown Pilou is de dochter van Puck en Fynn waar we geen afstand van konden doen. Twee handen op een buikje. En wat een schatje is het. Zo een zachtaardig meisje hebben wij zelden gezien. lief voor iedereen, dol op kinderen en knuffelen. Samen met Puck kan ze heerlijk spelen en achter elkaar aanrennen in onze grote bostuin in Sauerland. het is gewoon een genot ernaar te kijken. Ze slaapt het liefst op bed en heeft zichzelf gepromoveerd tot Eelco's hoofdkussen. Hij noemt het ook wel eens, mijn pruik. Nou ja, als je haar maar goed zit! Pilou betekent klein wolfje in het frans, en het past haar heel erg goed. Net als wolvenkinderen heeft ze spelen tot kunst verheven.

WALA 00011485

Upsidedown Charlotte Chopin is onze Benjamin van Puck & Jack. net als ons andere Puckie is het een onweerstaanbaar meisje. Het zijn echt bijzondere kinders dat is een feit. Charlotte Chopin is zo genoemd omdat ze als kleine pup het geweldig vond om  geluid te krijgen uit een speelgoedpiano. met twee pootjes tegelijkertijd, hoe slim is dat? Charlotte of Sam zoals ze genoemd wordt is een kleine maar prachtig gebouwd doodletje van 9 kilo en ze wordt werkelijk op handen gedragen bij haar gastgezin in Winterswijk. We kijken enorm uit naar mini Puckjes in de toekomst!

WALA 00076084

Upsidedown Ella is inmiddels met pensioen. Ze is een van de liefste, rustigste en zachtaardigste doodles die ik ken Haar moeder Gemstone Bliss hebben wij geïmporteerd uit Canada. Zij is geselecteerd op haar bijzondere karakter waarvan vele honden uit deze lijnen voor therapie doeleinden zijn ingezet. Van het nestje van Ella en Monty hebben wij een meisje aangehouden. Tegen de tijd dat zij zijn opgegroeid wordt zij eerst uitgebreid getest. Haar vader is Upsidedown Monty (ook al met pensioen) en zijn vader en moeder zijn ook geïmporteerd uit Amerika. In Frieda zie je het karakter en de bedoeling van de originele Australian labradoodle lijnen hier duidelijk in terug. Maar voorlopig is ze nog een vrolijke speelse clown hier in het hondengezin!

WALA00011483


 

bottom of page