Upsidedown Puppygids

 

Wij vinden voorlichting en begeleiding net zo belangrijk als het grootbrengen van onze pupjes. Wij vinden dat het daar vaak aan ontbreekt in fokkersland en willen het daarom anders doen...We heten niet voor niets Upsidedown!

 

We hebben ons de afgelopen jaren bijgeschoold op dit gebied door middel van seminars, lezingen, en diverse opleidingen maar juist ook door onze ervaringen met de labradoodles en hun eigenaren. Om onze nieuwe puppen-eigenaren hiervan te laten profiteren krijgen zij de Upsidedown Puppygids bij inschrijving. Zodat je goed voorbereid bent op de komst van je nieuwe huisgenootje.

 

Vanaf mei 2015 kan je deze Upsidedown Puppygids ook bestellen via de webwinkel. Onze inzichten zijn gebaseerd op onze ervaringen maar wel met wetenschappelijke onderbouwing en volgens de nieuwste inzichten.

 

Er komen onderwerpen aan de orde die je niet kan vinden in de ''reguliere '' puppygdsen maar waar iedere nieuwe puppy-eigenaar mee te maken krijgt.

Het hoe en waarom van zindelijkheid, een andere manier om samen te spelen met je hond, kalmerende (sterss) signalen en nog veel meer...

 

Kijk hier om een voorbeeld te zien van de inhoud