top of page

Brieven van 

Tussen negen en tien (soms elf)  weken verhuizen onze puppen en gaan zij de grote wereld ontdekken. Natuurlijk zijn wij erg benieuwd naar al hun avonturen. Gelukkig houden de nieuwe baasjes graag op de hoogte over hun nieuwste familielid.

Wij delen deze verhalen graag met jullie, dus lees gerust mee. 

 

 

Nula

Hallo Monique,

 

Super eerste nacht gehad!! Ze heeft hele nacht bij me gelegen en doorgeslapen , vanochtend netjes buiten geplast Het is een klein wondertje!
Goed gegeten en gedronken!! Heel lief en blij is ze! Zo genieten. Wat een enorm intelligent meisje is nula! Ze heeft weer de hele nacht doorgeslapen (bij ons op slaapkamer) en doet vrijwel alles al buiten!! Ze is zo blij en vrolijk, piept helemaal niet….echt ongelooflijk!

nou, een ding is zeker!! jullie doen het echt fantastisch! wij zijn ontzettend blij dat we voor haar mogen zorgen! Liefs Carmen

Billy Bob

Hoi Monique,

 

We zijn goed thuis gekomen hoor. Wat een makkelijke hond. Hij heeft ongeveer 10 minuutjes een beetje onrustig om zich heen gekeken en heeft vervolgens de rest van de weg op schoot bij Susanne geslapen/ gedommeld. Bij thuiskomst hebben we hem door het huis laten lopen en vervolgens de tuin in laten gaan, waar hij een plasje heeft gedaan. Inmiddels ligt hij heerlijk te slapen op het kleed in de woonkamer.

 

Groetjes,

Susanne en Vincent

Rafa

Hoi Monique en Eelco,

 

Wij willen jullie even een update geven over Rafa. Rafa is nu weer ruim 2 jaar bij ons en we willen jullie even laten weten hoeveel plezier en hoeveel wij van onze Rafa houden! Allereerst een dikke pluim voor jullie. Afgelopen jaren natuurlijk veel mensen gesproken die ook een labradoodle hebben of voornemens waren er één te nemen. Wat hebben wij geluk gehad dat we Rafa bij jullie hebben gekregen. Goede begeleiding en vanaf het begin een goed gevoel bij jullie.  Hij is echt ons kleinste kind en staat centraal binnen het gezin. Ongelooflijk hoeveel je van een hond kunt houden. Hij heeft veel vrijheid en geen regeltjes nodig, we voelen elkaar heel goed aan en hebben veel vertrouwen in elkaar. Ook nooit een cursus gedaan was voor ons niet nodig. Hij is heel slim en we snappen elkaar :) Hij kan overal in huis gaan liggen en staan en absoluut geen bench... Heeft kussens en manden maar ligt het liefst op de grond. Omdat ik thuis werk is het wel echt mijn vertrouweling haha. Ligt altijd aan m'n voeten volgt me het liefst de hele dag.

 

Bijna nooit alleen thuis, hooguit heel soms een uurtje want opa en oma wonen om de hoek en zijn nog gekker met Rafa. Hun 3e kleinkind. Mijn vader staat elke ochtend hier al om 7 uur om heerlijk met Rafa te gaan lopen in het buitengebied, weer of geen weer. Dat vinden ze samen heerlijk, kunnen ze zo van genieten. Rafa is zoals gezegd heel beschermend tegenover ons, toch goed gesocialiseerd want met het kantoor aan huis ziet hij iedere dag mensen maar wil absoluut niet geaaid worden door vreemden. Blaft ook heel hard als mensen binnen komen. Ik moet ook zeggen dat is maar even en dan gaat hij rustig liggen dus wij vinden het prima zo, geen moeite gedaan om dit af te leren.  Slaapt heerlijk bij ons op de kamer, we zouden niet anders willen. We zijn net om een nieuw (groter) bed geweest en dan zeggen we meteen tegen elkaar, dit zal Rafa wel fijn vinden. 

 

Binnenkort gaan we op vakantie, een huisje in Spanje maar voor gekozen om Rafa niet mee te nemen. Ten eerste veel te warm voor hem en van de lange reis zou hij helemaal in de stress raken, dus geen optie voor onze lieverd. We zullen hem verschrikkelijk missen maar opa en oma komen bij ons in huis dus met Rafa komt het wel goed. Die wordt heerlijk verwend in zijn vertrouwde omgeving. Wij zijn dus helemaal dolgelukkig en verliefd met en op Rafa! We hadden voor ons geen betere hond kunnen wensen. Colinda Maagdenberg

Bailey

Hallo Monique,

 

Hierbij de beloofde foto's. Zoals ik al tijdens ons telefoongesprek aangaf gaat het geweldig tussen de twee boys.

 

We zijn er heel gelukkig mee en genieten met volle teugen. Zodra ik weer wat foto's heb, zal ik ze jullie sturen.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Lidy en Ben

Pepper en Bailey

Skye

Hoi Monique,

 

Hier even een foto van onze grote knul, Skye!
Het is echt een heerlijke hond, en (even opscheppen :-)! ) op de puppycursus is hij verreweg de slimste... Hij leert snel en graag en hij doet het super! Zijn eerste kennismaking met sneeuw vond hij geweldig, dat was rennen, dollen en graven :-) 

Hier zie je goed hoe Skye gegroeid is! De linker was de eerste dag bij ons, de rechter vandaag...

En natuurlijk de beste wensen voor 2013!

 

Groet,
Robert, Jiska, Lukas en timme en poot van Skye 

Alfie

Hallo Monique

 

Ik wil al zo lang schrijven om te vertellen hoe het met Alfie gaa. Hij is zo lief, maar dat heb je waarschijnlijk al begrepen van de familie Jonkers-Both met Pebbles….

 

Iedereen is dol op hem, vooral de kinderen op de basisschool! Hij eet goed en weegt nu 7.5 kilo. Hij loopt ook al sinds het begin prima los mee als we in het bos wandelen of bij de Ouderkerkerplas. Fietsers en joggers negeert hij gewoon, maar alle honden vind hij geweldig! Dit is ook heel goed voor Bella, zij lijkt nu veel rustiger te zijn als grote honden in de buurt komen. 

 

Alfie is dol op Bella andersom weet ik het niet zo zeker! Als ik ga hardlopen, rent hij dol enthousiast mee en we hebben ook een behendigheidsbaan in de tuin voor hem gemaakt. Hij is meegweest op vakantie naar de Dolomieten.

.

hartelijke groeten en tot volgende keer!

Bram
Bickel

Hoi Monique,

 

Hier even een update over Bickel. De terugreis gisteren ging erg goed. Hij was heel rustig in de auto en viel al snel in slaap. De kennismaking met Bram ging ook prima. Natuurlijk moesten ze gisteren nog wel aan elkaar wennen en gaven ze elkaar weinig rust. Maar dat gaat vandaag al heel anders.

 

Bickel vindt het heerlijk om bij mijn voeten te liggen of lekker rustig onder de eetkamerstoelen te kruipen. Vanmiddag zocht Bram Bickel op en lagen ze heerlijk samen te slapen in de tuin (hoezo familie?). Een mooi gezicht, dit stel 'Duo Pennotti'. 

 

Een fijn weekend en tot binnenkort.

Hartelijke groet,

 Madelon Gloude

Ollie

 

Hi Monique,

 

even een kleine update uit Arnhem! Inmiddels liggen ze tussen ons in, heel vredig, op de bank te slapen. Pluk (zo hebben we hem uiteindelijk genoemd) geeft zo mooi aan wat ie wil en wat ie niet wil. Hij pakt zijn rust als het nodig is en Ollie laat hem dan ook met rust. Ollie daagt hem ook wel veel uit tot spelen, in die voorover gebogen houding. Pluk weert zich goed en speelt ook al een beetje met Ollie. Ze gaan het samen zeker heel goed krijgen. Ik hoop dat wij het ook goed doen, met het lezen van hun signalen. Het is mooi te zien hoe stabiel en rustig Pluk is, prachtig!

We zijn ontzettend blij met onze twee Upsidedown doodles,

Janine & familie

Zappa

Hoi Monique, 

 

We willen je met deze foto toch even laten zien hoe blij wij zijn met Zappa. Hij is zo lief ook voor de drukke Fernando. Inmiddels is Zappa ook gecastreerd en gaat het heel goed met hem.

 

Wij genieten van hem , de heerlijke wandelingen die we met hem maken en dan te zien dat hij heel goed met andere honden speelt en ook goed luistert. Kortom we hadden geen lievere en leukere hond kunnen hebben.

 

 

Hartelijke groeten Luuk & Brigitte

Guus

Hoi Monique en Eelco,

De tijd vliegt en we genieten volop van onze Guus! We zijn zo blij met hem. Hij is zooooo leuk!! Hij is gek op spelen met ons, maar het meest met zijn vriend Tinus, de 6 jaar oude Italiaanse Waterhond bij ons uit de buurt.

 

Hij doet het ook heel goed op de puppencursus, en is gek op leren, ik zie echt dat hij de slimheid van de poedel heeft. Hij is echt niet gek want als ie ondeugend is en ik zeg nee, spurt hij weg. Zo lachwekkend soms, maar voor de rest luistert hij heel goed.

 

Hij is voor niet zoveel dingen bang, dat vind ik echt verwonderlijk. Soms knallertjes in de buurt, of een razende brommer. Maar hij trekt zich er niets van aan. 

 

Hij is nog steeds zo mooi rood-abrikoos met een ietsje licht snuitje. Zo'n beauty!!!!! Hij groeit goed (10 kilo) en eten gaat ook heel goed, houdt nu alles binnen.Verder vind iedereen hem in de buurt erg mooi, lief en sociaal. Nou dan groei ik natuurlijk!

 

Dank jullie wel voor deze lieve, sociale en mooie hond. Wij willen hem voor geen goud meer missen!!

Cooper

Hallo Monique

 

Cooper doet het nog steeds enorm goed, ik ben echt heel, heel blij met dit hondje en verheug me ’s avonds bij het naar bed gaan alweer op de andere dag omdat mijn dag tegenwoordig begint met een uur in het bos wandelen met mijn wollige kameraadje, meestal in gezelschap van mijn vriendin en haar grote Standaard. Samen rennen ze door het bos en  Cooper maakt zich daarbij heel graag ontzettend vies, grote broer Abel slaagt er op wonderbaarlijke wijze in spierwit het bos uit te wandelen.

 

Lang leve mijn doodlebooster, ik zou me geen raad weten zonder dat ding! Hij is trouwens behoorlijk in de krul geschoten, mijn vriendin heeft hem leren knippen bij Wanda en sindsdien heeft hij een mooie abrikooskleurige ‘streep’ over zijn rug en hij ziet er prachtig uit. Nou, ik zal er weer over ophouden want waar ik als moeder nooit meedeed aan ‘babytalk’ ben ik nu volgens mijn echtgenoot alleen maar over die hond bezig, haha!

 

Hgr en fijne dagen,

Marijke (en fam)

Bikkel

Dear Monique,

Xmas Holly is sending her seasons greetings. It`s almost 9 months that she came into our family.Holly is a real "beauty", her colour turned into a wonderful chocolate brown and we think she has a perfect medium size.  She still is the joy of all our family members and we are looking forward to our first xmas with her. She is the friendliest dog we have ever seen, she loves to play, is good with all other dogs and nice to people.She loves children, which is very good, since we have Jörg`sister with her Boys (11and13) living in our house with us for a few months. We all are very happy with  her and we could not imagine living without her. We spent our holidays together and took her to France (Britanny) this summer and went hiking with her in fall in the Swiss mountains. Last week we had her neutered, but she is doing fine  and I will mail you the papers.

We are following all the news about" Upside down labradoodles" on Facebook and admire all the new cute little dogs you have . 

We wish you a wonderful Christmas season and thank you again for Holly.

 

Martina and Jörg Christen

 

 

Hoppe

 

Hoi Monique, 

 

Op de valreep voor het einde van jaar nog een Hoppe-update ;-)

Een leven zonder Hoppe is voor ons niet meer voor te stellen.

Isabel en Hoppe zijn onafscheidelijk. Hij is onze lieve clown die soms een tikkie ondeugend kan zijn.

Hij houdt van wandelen, joggen  en balletjes gooien in het bos. Het los wandelen gaat prima, spelen met andere honden ook, dan speelt die duidelijk de clown ;-) Ook opdrachten uitvoeren (zit, down, wacht, zoek etc) vindt hij geweldig om te doen. En natuurlijk knuffelen...het is een echte knuffelkont...vooral 'savonds.

Waar wij zijn, daar is Hoppe...

 

Al met al een ontzettende, trouwe lieve hond die een geweldige aanvulling is in ons gezin!

 

Deze week week is Hoppe gecastreerd; dat is prima gegaan. En zoals we in het contract zijn overeengekomen stuur ik je bijgaand de verklaring van onze dierenarts (Dhr Vliex).

 

 

Een lieve groet van onze Hoppe aan zijn broertjes en zusjes. Het gaat heel goed met Hoppe! Hij is de liefste, grappigste, knapste en trouwste vriend die een familie zich kan wensen !!

Petra en familie

Dexter

Hoi Monique,

 

Vandaag is onze Dexter 1 jaar geworden! Het wordt al een grote, volwassen vent ;-) Toch gedraagt hij zich soms nog als een onstuimig pupje, heel schattig. Het is een ontzettende knuffelkont en hij komt ook erg graag op schoot.

 

Wou je bijgaande foto's van vandaag niet onthouden. We zijn vandaag meegelopen met de sociale wandeling, waarbij hij het weer erg goed heeft gedaan.

 

 

Groeten uit Bilthoven,

Sylvia

Ritser
Bo

Hai Monique,

 

Even een update van Ritser. Ze stelt het erg goed met haar 17 weken oud. Ze groeit en groeit... De foto's van toen ze de eerste dag bij ons was en de foto's nu zijn een groot verschil. 

 

Wij zijn net 3 weken met haar naar Denemarken op reis geweest en ze deed het prima. De autoritten, mee op de boot, in de bus,... Het is natuurlijk een kleine puppy dus we hadden onze handen vol maar ze is erg flink.  We zijn dol op haar, het is een schatje. 

 

Ik stuur je hierbij wat foto's. 

 

Heel veel groetjes en een dikke poot van Ritser. 

Hi Monique,

 

Hierbij weer een update vanuit Denemarken. Het gaat echt super goed met Bo. Ze heeft geen ongelukjes meer gehad en is dus eigenlijk al vanaf de tweede week zindelijk! Ze is inmiddels zo'n 6 kilo en groeit goed. Ze geniet erg van de sneeuw in de tuin heerlijk vind ze dat.

Ze is een heerlijk lieve en speelse pup.

 

We gaan trainen bij één van de beste trainers hier uit de buurt. Hij wordt ook wel de wolven man genoemd. Dit omdat hij in de winter langere tijd in Noorwegen tussen de wolven verblijft. We zijn dan ook zwaar benieuwd. 

 

Wat met name erg bijzonder is is dat hij zo ontzettend veel weet over het gedrag van de diverse rassen. Hij voorspelt al hoe ze zullen reageren en het komt altijd uit....

 

Nou groetjes en een knuffel van Bo,

Christa

Jules
Bikkel

Hoi Monique,

 

Hier een update van ons en Jules. Het gaat super goed met hem, hij leert erg snel en is al goed op weg zindelijk te worden.

 

De eerste dagen waren vrij pittig maar het werd al snel steeds makkelijker.

 

Jules is heel sociaal en gezellig en vooral erg lief. Kortom een feest met hem. Goed uitgekozen ook.

 

 

Tot snel!

 

Groet van Judith en Peter.

Hallo Monique,

 

Eindelijk weer eens een berichtje vanuit Purmerend.

Met Bikkel gaat het heel goed. Het is echt een super lieve, leuke, gezellige hond. Iedereen is gek op hem en er zijn zelfs mensen die serieus overwegen om ook een labradoodle te nemen, omdat ze Bikkel zo geweldig leuk vinden.

 

Hij gaat overal mee naar toe, naar school, naar de voetbal, op visite en is ook al een keer mee geweest naar de winkels. Wij zijn nu 3 keer naar Puppycursus geweest en dat vindt hij ook helemaal geweldig.

Hij is gek op andere honden en speelt er dan op los. Hij is al helemaal zindelijk en vanaf dag 1 slaapt hij door. 

 

Ballen vindt hij helemaal leuk, dus wordt er al aardig wat met hem gevoetbald. Hij is ook gek op kinderen en de kinderen zijn weer gek op hem...wie niet...hi,hi.

Vorige week heeft hij zijn derde prik gehad. De dierenarts vond het een knapperd en oh zo lief. Wat een leuke lieve hond hebben jullie zei ze!!

 

Groetjes van Inge en familie

bottom of page