top of page
Gast gezin- of bonus familie zoals we het liever noemen

Interesse?

Wij zoeken enthousiaste mensen die zich kunnen vinden in de Upsidedown filosofie. Deze werkwijze omvat niet alleen het fokprogramma maar gaat ook over de omgang met de honden, de voeding, vaccinaties en opvoeding. Honden zijn onderdeel van de familie en geen accessoire. De gastouder ziet het belang van fokken op karakter en gezondheid in. Het is dus niet dat wij een gastgezin zoeken waarvan de hond vier of vijf nestjes achter elkaar krijgt. Bij ons krijgt een teefje maximaal twee nestjes. Een reutje zal een of twee maal per jaar beschikbaar zijn voor een dekking. In combinatie met een fijne wandeling komt deze dezelfde dag weer thuis.

Wij doen niet aan barbecues, terugkomdagen en meer van die gezelligheid. Wel doen we ons best om zowel de pup als zijn of haar familie de allerbeste start te geven. Dat doen wij door het geven van uitgebreide informatie over alle onderwerpen die ons aan het hart gaan. Maar we verwachten ook dat mensen open zijn in hun communicatie naar ons toe. Het in je huis (en hart) halen van een hond is niet vrijblijvend. Samen ga je een band aan. Meer over dit ouderschap, want zo zien we het wel een beetje kan lezen op deze website.

Communicatie

We vinden het prettig een goed contact te hebben met de mensen die deelnemen aan ons programma Net als voor de andere gezinnen is er ruimte om deel te nemen aan de sociale wandelingen en is er mogelijkheid tot overleggen als er vragen zijn die betrekking hebben op de gezondheid, gedrag en het welzijn van de pup. Sinds 2013 geven wij zelf ook speurlessen, (puppy) begeleiding en verzorgen diverse workshops voor een stressvrije vachtverzorging (gratis voor het gastgezin)

slaaptijd

Bonus familie voor Archie!

Archie is een geweldig lief en vriendelijk reutje van 8 maanden.

Hij heeft een prachtige losse fleece vacht en zal een kleine medium maat worden.

Trix is de prachtige dochter van Charlotte en Duke, geboren januari 2023.

Heb je interesse stuur ons dan een mail. Telefonisch kunnen we meer over hen vertellen en een kennismaking plannen. We nemen de tijd voor de overdracht en zijn op zoek naar iemand die veel tijd heeft voor een hond in hun leven. Denk je een match te kunnen voor deze geweldige lieve knul te zijn stuur ons dan een mail.

bottom of page