top of page

Interesse in een Upsidedown Pupje?

 Wij hebben een duidelijke visie  wat zich vertaald naar het begeleiden van de pups en de nieuwe eigenaren. Wij vinden het prettig als mensen interesse hebben in een pup van Upsidedown zij ook achter onze werkwijze en visie staan. Onze begeleiding is net als ons puppy-pakket zeer uitgebreid en gebaseerd op de nieuwste inzichten en innovaties op hondengebied.  Omdat wij alle tijd nemen voor de moeder en pups plannen wij hooguit een of twee nestjes in een jaar.

 

Contact opnemen is pas zinvol als er ook daadwerkelijk zicht is op een nestje. Dat maken we kenbaar op de pagina "Planning""

We maken bewuste keuzes voor een combinatie. Je kan je dus niet "zomaar' inschrijven  en ook hanteren wij geen wachtlijst. 

Onze pups en volwassen honden krijgen o.a  home-made en biologische vers vlees voeding  en wij hanteren een vaccinatie protocol (vaccicheck) en aangepaste dosis vaccin op maat.  De pups blijven geen 8 maar gemiddeld 10 weken bij ons wat bijdraagt aan een evenwichtige en stabiele opvoeding en start van hun nieuwe leventje.

 

Na de geboorte van een pup worden geïnteresseerden op de hoogte gehouden door een wekelijkse update met foto's en informatie. Daarbij komt elke week een ander thema aan de beurt, van slaapgedrag van honden tot samen socialiseren en gezonde voeding. Rond de 7 weken plannen wij het kraambezoek of persoonlijke Zoom-meeting. Hierna blijven de pups nog minimaal 2-3 weken bij ons. Na toewijzing is er dan nog een mogelijkheid voor een individueel contactmoment.

Bij specifieke vraagstelling is het mogelijk om mee te doen aan het puppy plusprogramma en blijven de pups tot 10-15 weken. 

Zie planning voor onze nestjes in 2024

Het kan helaas soms voorkomen dat na kennismaking blijkt dat er op dat moment geen goede match mogelijk is. We zullen dan proberen begeleiding te bieden of door te verwijzen. Upsidedown labradoodles behoudt zich het recht voor om de plaatsing van een puppy bij een familie te weigeren waarvan ze denken dat het om welke reden dan ook niet geschikt is voor die puppy. Bij ons staat het welzijn van de pup centraal.

bottom of page