top of page

Doodleheren

Hier kun je alles vinden over onze prachtige, stoere en slimme doodle heren. Van hun kenmerken en hun ouders tot de uitslagen van hun testen. Al onze knullen wonen bij een gastgezin (soms met een andere Upsidedown Doodle) waar zij een heerlijk leven hebben en volop verwend worden. Op deze manier krijgen ze alle tijd en aandacht die zij verdienen en dragen ze ook nog eens op een verantwoorde manier bij aan ons programma. Omdat wij ervoor kiezen, een kleinschalig programma te voeren, worden onze reutjes ook niet altijd ingezet of maar een keer per twee of drie jaar. Toch zorgen zij ervoor dat de genenpool zo breed mogelijk gehouden kan worden en dat komt de gezondheid weer ten goede. Uiteraard zijn al onze honden uitgebreid getest voordat zij in ons programma aan bod mogen komen. Meer lezen over de testen en gezondheid vind je op de volgende pagina.

Ondersteboven Montgomory

(met pensioen)

 

Geboren: 27-01-2014

Stamboom

 

Monty is onze derde generatie Upsidedown Labradoodles. Hij woont in mooie Oosten van het land samen met een lieve labradoodle Happy. En blij zijn ze zeker beide heren, en wij zijn blij met het lieve gastgezin waar ze wonen en dagelijks heerlijke wandelingen maken. Monty is al me geweest naar Oostenrijk, Zweden en Italië en heeft ook daar veel bekijks. In de hele lijn komen sterke heupen voor (excellent Ofa) en een vrolijk en speels karakter. We zijn ook erg benieuwd naar de nakomelingen van deze mooie donkerbruine chocolade Australian labradoodle!

WALA00011482


 

Canadese Doodles op de weg (Jack)

 

Geboren: - 17-11-2016

Jack komt uit Canada van onze goede vriendin en collega Linda van Canadian Doodles. Wij zijn ontzettend blij met hem en zijn bijzondere stamboom. Jack is een chocolate phantom wat een zeldzame kleur-patroon is onder de doodles. Ook heeft hij een heerlijk karakter, vriendelijk, lief en speels. Samen met zijn grote ""broer"' J.J woont hij in Elburg waar hij een warm en liefdevol thuis heeft bij Hans en Arendje.

Ouders: 

Vader: Canadese Doodles Rogue

Moeder: Canadian Doodles Barkley

WALA00011002

 

 

 

 

P & J Darling Hertog

 

Geboren: 4 maart 2021

Duuk is de zoon van P & J Nikey en Sugar & Spice Flaming Astro die ik samen met mijn goede vriendin en collega Annapetra uit Amerika heb mogen halen.

Des te leuk is het dat we nu een liebve en mooie nakomeling in ons programma  mogen verwelkomen want Antonio (koosnaampje van paps) is een hele lieve knul, net als zijn moeder die ook een vrolijk en zachtaardig karakter heeft. Voorlopig is het nog een heerlijke pup die zich prima vermaakt en allerlei avonturen beleeft.

Stamboom

Ouders: 

Vader: Suiker en Kruiden Vlammende Astro

Moeder: Pride and Joy Butterfly Kisses Nikey

WALA00068242

 

 

 

 

bottom of page