Webshop

Alles wat wij zelf gebruiken is uitgebreid getest, zowel door ons als door onze doodles. Want waar koop je de juiste tuigjes (waarom een tuigje beter is kan je lezen in dit artikel) of de borstel die geschikt is voor de verschillende doodlevachten. Wij zijn van mening dat hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit voorop moet staan. Omdat het niet makkelijk is om te weten waar je de juiste spullen kan kopen bieden wij deze aan met een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Regelmatig leuke spulletjes die beperkt in voorraad zijn als speciale aanbieding. Dus hou de website in de gaten! Vanaf medio 2015omer komt er een aparte webwinkel. Tot die tijd kunnen wij alleen bestellingen aannemen op aanvraag en bij deelname aan de workshop. Je kan dan meteen de trimbenodigheden en tuigjes uitproberen en bestellen.

 

Bestellen en advies kan via doodlewebshop@outlook.com

 

Prijs is exclusief verzendkosten (track & Trace verzending)

Verzending en bezorgen binnen 1 week.

 

 

Borstels

Het is voor de verzorging van de vacht van de Labradoodle van belang deze klitvrij te houden. Op deze manier kunnen er geen verviltingen ontstaan. De Les poochs borstels zijn hier uitermate geschikt voor. Door de flexibele kop met kleine metalen staafjes komt de Les poochs borstel gemakkelijk door de vacht heen en is deze instaat beginnende klitten los te maken. Er zijn drie verschillende modelen van deze borstel namelijk de groene, paarse en de rode. De rode staat niet standaard in ons assortiment omdat door de stugheid van de borstel deze, bij een verkeerde toepassing, als snel de huid van de hond beschadigd. Het is dan ook aan te raden deze alleen door proffesionele trimmers te laten gebruiken. Op aanvraag is het mogelijk de rode Les poochs borstel te leveren. 

 

De groene Les poochs borstel is geschikt voor de puppenvacht of voor labradoodles met een korte of losse fleece vacht. De enkele borstel is geschikt voor de puppenvacht en de gevoeligere delen van elke hond zoals de liezen, oren en buik. De dubbele borstel is geschikt voor grotere honden.

 

Les poochs borstel groen enkel     € 43,50

Les poochs borstel groen dubbel  € 69,50

De paarse Les poochs borstel is een allround borstel geschikt voor alle doodle vachten. De enkele borstel is met name geschikt voor kleinere oppervlakten zoals de pootjes en de grotere borstel is geschikt voor de romp. 

 

 

Les poochs borstel paars enkel     € 43,50

Les poochs borstel paars dubbel  € 69,50

Kammen

Naast de Les poochs borstel kan de een grove kam worden gebruikt om de vacht van de Labradoodle te onderhouden. Het gebruik van een dergelijke kam voorkomt klitvorming en maakt het vuil uit de vacht los. Daarnaast kan deze kam gebruikt worden tijdens het trimmen om de vacht overeind te zetten om goed te kunnen modelleren. 

 

Deze grove kam heeft een stevig houten basis. Dit zorgt voor een goede grip op de kam. De achttien tanden zijn 3,5 cm lang en staan 0,5 cm uit elkaar. Deze eigenschappen maken deze kam uitermate geschikt voor de (lange) Labradoodle vacht.  

 

Grove kam     €6,95

 

Nagelverzorging

De nageltangen van artero knippen op een gemakkelijke en confortabele manier de nagels van uw hond. Er zijn twee maten nagelscharen, klein en groot. De kleine schaar is geschikt voor puppen en miniature labradoodles en de grote voor medium en standard labradoodles.  

 

Nagelschaar     € 7,95

 

Het is voor een hond prettig als zijn nagels worden geknipt op het moment dat deze te lang worden. Het bijhouden van de nagels voorkomt klachten zoals moeite met lopen en dergelijke. 

 

Oorverzorging

Het is belangrijk dat de oren van de labradoodles goed schoongehouden worden om oorinfecties te voorkomen. Het is belangrijk dat dit op een goede manier wordt gedaan, zonder dat een hond hier trauma's aan overhoudt. Wilt u weten hoe u dit het beste doet? Kijk dan ook eens naar de mogelijkheid een (puppy) workshop vachtverzorging bij ons te volgen. 

 

Puur oor van Puur Natuur is een natuurlijk en homeopatisch geneesmiddel voor de behandeling van oorontsteking, oormijt en overmatige oorsmeerproductie bij hond en kat. Puur oor werkt ontsmettend en ontstekingremmend. (Levertijd 3-5 werkdagen)

 

Puur oor 30 ml     € 13,50

 

Scharen

Om de vacht van de labradoodle in model te brengen kunnen er verschillende scharen worden gebruikt. Elke schaar heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Zo zijn er naast gewone scharen ook scharen die de vacht uitdunnen en die helpen bij het modelleren van de vacht. Wilt u weten hoe u uw labradoodle het beste kunt knippen en modelleren? Kijk dan ook eens naar de mogelijkheid een (puppy) workshop vachtverzorging bij ons te volgen. 

 

Pro serie, Professionele rechte schaar 6 of 6,5 inch

€46.50

 

Pro serie, professionele effileerschaar enkel (voor het knippen en modelleren van de vacht. Effileerschaar dubbel, voor het uitdunnen van de vacht

6 inch enkele effileerschaar € 52,95

6,5 inch dubbele effileerschaar € 54,50

 

Poten en gezichts schaar

Speciaal voor de plekken waar een schaar met schrepe punten gevaarlijk is, zoals gezicht en poten is er een schaar met afgeronde punten. Op deze manier kun je goed het haar wegknip[pen tussen de voetzooltjes en veilig de pony bijknippen als deze te lang wordt. Ook de achterkant rond het poepertje kan je met deze schaar veilig de haren wegknippen.. 

 

De proffesionele schaar van Rose line is 4,5 inch en heeft speciaal afgeronde punten en een ergonomisch design. De schaar ligt prettig in de hand en gaat lang ,mee. (Levertijd 3-5 werkdagen)

 

Rose Line 4,5 inch poten en gezichtsschaartje

€ 32,50

 

Het poten en gezichtsschaartje van Milkki (Levertijd 3-5 werkdagen)

 

Mikki klein poten en gezichtsschaartje

€ 11.50

 

Calming SignsTuigjes

Perfect passende tuigjes met sluitingen aan beide zijden van hals en lijf. Op deze manier hoeft de hond het tuigje niet meer over zijn hoofd aan te doen. Meeste honden vinden dit namelijk niet plezierig.

Goede pasvorm en kwaliteit

Verkrijgbaar in XXS, XS, S, M, L en XL

kleuren Blue, Black, Red en multicolor

€25,50 tot € 27, 50

 

Bijpassende lijn van 3 m

 

Stevige Nylon 3 en 5 meter roemen met handvat

3 meter 20 mm € 17,50

5 meter 20mm € 20,00

 

Bestellen kan via het onderstaande formulier

Vragen over producten kan via de mail doodlewebshop@outlook.com